Lägenheter Danica Grebaštica  • Apartments Danica

Dessa rymliga och lyxiga, bekväma lägenheter ligger nära havet ca 80 meter, i den lilla byn Grebastica mellan Sibenik och Primosten. De är modernt och välutrustat och ger exceptionell komfort under sin vistelse. Med stor terrass erbjuder en hisnande utsikt över havet och bukten. Här kommer du att tillbringa avkopplande stunder, eftersom utsikten från terrassen är helt enkelt hisnande. Det finns tre lägenheter. Centret ligger ca.200m finns butiker, restauranger, pizzerior, kaféer och cocktailbar på stranden med en vacker terrass där du kan ha roligt till sent på natten, och nöjen.

Grebastica är en liten plats med mycket varma och välkomnande du kommer inte att känna sig som en främling. Utsikt från lägenheten med utsikt över den vackra trädgården och gården med massor av blommor där det finns en fontän, barns gungor, utomhusdusch, och på samma gång du har en havsutsikt. Gästerna har en privat parkering för 10 bilar.

Vi erbjuder även förtöjning.
Om det under din semester som du vill obegränsad användning av Internet, på rätt plats för våra gäster erbjuder vi gratis obegränsad användning av internet i alla sviter. Kör och biciklirati dig på de omgivande sluttningarna bland olivlundar i närheten av. Om du har lust och idéer med anknytning till segling, motorbåtar eller något liknande med alla tidigare nämnda har båtplats om du kommer med båt, så att du kan dra nytta av denna aspekt "att njuta".
Huset ligger i ett perfekt läge mellan två stränder, en sträcka på 100 -200, i en oas av harmoni av grönt, hav och sol, omgiven av välskötta trädgårdar och med utsikt från alla lägenheter i det kristallklara havet, och på kvällen och natten timmar av fullständig lugn och tystnad i natten roligt för sova.