Dobrodošli

Neovisno koji dio mjesta odaberete za svoj odmor, sigurni smo da ćete uživati!

Ovi prostrani, luksuzni, komforni apartmani smješteni su u neposrednoj blizini mora cca 80m, u malom, mirnom mjestu Grebaštici između Šibenika i Primoštena. Moderno su i kvalitetno opremljeni te pružaju izuzetan komfor prilikom boravka. Sa velikih terasa pruža se prekrasan pogled na more i uvalu.

Ovdje ćete provesti relaksirajuće trenutke, jer pogled s terase jednostavno oduzima dah. U kući se nalaze tri apartmana. Centar mjesta je udaljen ca.200m, tu se nalaze marketi, restorani, pizzerije, kafići i cocktail bar uz plažu sa predivnom terasom u kojima se možete zabaviti do kasnih noćnih sati, te zabavni sadržaji.

Grebaštica je malo mjesto u kojem se zbog ljubaznog stanovništva nećete osjećati kao stranac. Pogled iz apartmana gleda na prekrasan vrt i dvorište s mnoštvom cvijeća u kojem je smještena fontana, dječje ljulje, vanjski tuš, a istodobno imate pogled na more. Gosti apartmana imaju na raspolaganju privatni parking za 10 auta.

U ponudi imamo i vez za brod.
Ako tijekom svog odmora želite neograničeno korištenje Interneta, na pravom ste mjestu jer svojim gostima nudimo besplatno neograničeno korištenje interneta u svim apartmanima. Trčati i biciklirati možete po okolnim stazama među maslinicima u okolici mjesta. Ako imate želje i ideje vezano za jedrenje, glisere ili nešto slično uz sve ranije nabrojeno imamo vez za brod ako dolazite s brodom, pa tako da možete iskoristiti i taj vid ‘guštanja’.

Kuća se nalazi na idealnom mjestu između dvije plaže udaljenosti od 100 -200m, u oazi harmonije zelenila, mora i sunca, okružena njegovanim vrtom i sa pogledom iz svih apartmana na kristalno čisto more, a u večernjim i nočnim satima potpuni mir i nočna tišina ugodna za spavanje.

Studio
Apartman

s terasom za 2 osobe

Dvosobni Delux Apartman

s terasom 4-5 osoba

Trosobni Luxury Apartman

s terasom 6-8 osobe

www.apartmentsdanica-grebastica.com

Chat